Прогрес. Заедно!

pexels-photo (4).jpg

Удоволствието

Рисуване на Валентинка

Вижте в детайли създаването на сладка и забавна картичка по случай Свети Валентин. Главен герой е котаракът Симон, който си има собствен канал в YouTube, страница във Facebook, а явно и тапети с неговия лик. Ето как се създава успех, когато уменията с четката са подплатени със солидна доза вещ уеб маркетинг!

Read More
Създаване на умален самолетен макет

Вижте как умение и вдъхновение се комбинират за създаването на един удивителен умален макет на самолетен интериор. Не е за вярване на каква детайлна изработка е способен авторът на това творение!

Read More
Сътрудничество при откриване на арт-галерия

Вижте как екип от артисти заедно намират креативна идея преди откриването на арт-галерия. Атмосферата на работа, уменията и отпразнуването на резултатите - всичко е от значение!

Read More
Раждане на българския спортен автомобил

Автомобилната индустрия е един от водещите сектори, когато става въпрос за създаване на иновации. В същото време е един от най-недостъпните заради високото ниво на инженерни познания, производствен капацитет и организационно управление. Въпреки това чрез серия от правилни мениджърски решения и засилена развойна дейност България може да се похвали с първия си състезателен автомобил!

Read More