Прогрес. Заедно!

Valkrea Project Deck @ Incubator.bg

В рамките на One Design Week Пловдив се проведе истински панаир на смелите, необичайните, красивите и добрите идеи. Един ден преди края се намери и място за Аз Управлявам и Valkrea Project Deck в Арт Салона на Incubator.bg. Във въздуха на малката уличка насред Капана, където е разположен той, се усещаше енергията на хората, които бяха изпълнени с любопитство и творчество. 

В един кратък момент към края на деня се отвори и време за работа в екип посредством картите Valkrea Project Deck. Темата беше „Детство Reloaded“ и тя събра една много симпатична група от младежи и майки с деца. 

По време на работилницата участниците използваха 5 различни похвата за структуриране на работата и идеите си. Това бяха:

  • Карта на емпатията
  • Карта на приоритетите
  • Създаване на образи
  • Бърз генератор на идеи 
  • Карта на преживяването

Благодарение на тях успяхме да открием причини защо хората в активна възраст спират да играят, да творят и да изследват себе си и света. Създадохме профил на човек, който е пораснал без да запази детското в себе си и генерирахме голям брой идеи за това как сам да разширява кръгозора си. И проверихме какво би могло да се случи, ако въведем някои от концепциите, които се откроиха, и какви емоции придружават прилагането им. 

Участниците в работилницата, както и гостите на Incubator.bg получиха и отстъпка от цената на Valkrea Project Deck, за да могат да се възползват от възможността да работят в екип по-ефективно и по-пълноценно. Освен с позитивна енергия и красиви кътчета, Пловдив беше зареден и с нестандартни идеи и много, много разбирателство. Пожелаваме си всеки път да работим в такава обстановка!