Прогрес. Заедно!

Коледни джаджи

 

С наближаването на коледните празници започваме да се оглаждаме за подаръци, които ще зарадват близките ни и нас самите. Ето един списък с джаджи, който всеки уважаващ себе си фен натехнологиите би пратил на Дядо Коледа.

 

Lego калъфка за iPad

lego-ipadcase.jpg

Чудатата BrickCase калъфка за iPad ви позволява да добавяте части от Лего на капака ѝ. Имате възможността да я поръчате в различни цветове, а освен това я има и за iPhone.

Баскетболна топка със сензори

bluetoothbasketball.jpg

Тази умна баскетболна топка е създадена да се свързва към вашето Apple устройство чрез Bluetooth. Тя ще ви помогне да подобрите играта си като измерва физическата ви дейност и показва силните и слабите страни в стрелбата ви. Топката върви в комплект със специална мобилна апликация, която ще ви предоставя анализи и информация за прогреса в нивото ви.

Maker's Mark USB

makersmark.jpg

Пийващите уиски гийкове ще се зарадват на тази вдъхновяваща флашка. Предлага се във варианти от 4GB до 32GB, както и с други марки като например Jack Daniels. За съжаление изглежда, че интересът е толкова голям, че количествата са изчерпани за тази Коледа.

ChargeCard зарядно за iPhone

chargecard.jpg

Това зарядно за iPhone с размерите на кредитна карта ще се вмести идеално в портмонето ви. Съвместимо с USB-входовете на компютъра ви, зарядното ще удължава живота на батерията ви, когато тя е на път да ви изостави. То работи с iPhone 5, 5S, 5C и новия iPad Air.

iAcoustic 5 високоговорител

speaker.jpg

Телефонът ви ще вдига значително повече шум с този весел висоговорител, наподобяващ грамофон.

Google Chromecast

googlechromecast.jpg

Chromecast е приставка от Google идеална за тези, които прекарват часове пред телевизионния екран. Съвместима с всеки HDTV, тя стриймва видео и музика от вашия таблет или смартфон. За момента устройството поддържа Vimeo, Netflix, Youtube, Pandora, Hulu Plus и HBO Go.

Умния часовник от Pebble

pebble.jpg

Pebble smartwatch започна като изключително успешен проект в платформата Kickstarter, където събра над 10 милиона долара. Сега е напълно функциониращ продукт с повече от 250 000 продажби. Още от началото беше приет изключително радушно от критиката. Измежду най-полезните му функции са синхронизирането на мобилни апликации и получаването на обаждания директно на китката ви.

Scroogled изделия

microsoftmerchandise.jpg

Ако си падате по Microsoft или просто не обичате Google, имате широк избор от хитроумни изделия, наречени Scroogled. Терминът беше измислен от Redmond (софтуерна компания) след като стана ясно, че Google събира лични данни от потребителите си.

Anki Drive

ankidrive.jpg

Anki Drive са състезателни колички, които позволяват на играчите да се състезават дистанционно върху предварително подготвена писта. Използвайки мобилна апликация, можете да управлявате количката и да използвате виртуални оръжия и щитове като на видео игра.

Хаштаг обеци

hashtagearrings.jpg

Тези сребърни хаштаг обеци биха паснали идеално на почитателките на Twitter. Чудно как не са се сетили за HTML таговете <head> и </head>.

Kindle картичка

hatching-twitter.jpg

Зарадвайте виртуалните читатели с картичка от Amazon. Можете да създадете собствен дизайн и текст на цена по ваш избор. Картичките могат да бъдат пратени по и-мейл, Фейсбук или принтирани вкъщи.

Разноцветна крушка от Philips

philipshue_0.jpg

Новата крушка Philips Hue BR30 ви дават възможността за управлявате стайната светлина чрез таблет или смартфон. Крушката използва 80% по-малко електричество и ви дава контрола над цветовете и яркостта. Като телевизор, не е ли яко?

Flower Power саксия

flowerpower.jpg

Високотехнологичната Flower Power саксия е лесна за използване дори и от най-схванатите в отглеждането на цветя. Умният сензор се свързва безжично чрез Bluetooth към вашето мобилно устройство и ви помага да не убиете растенията, които са се оставили на вашите грижи. Flower Power черпи знание от виртуална ботаническа библиотека с над 6000 растителни вида и ви дава съвети как най-добре да се грижите за тези във вашия дом.

iPhone портмоне

iphonewristlet.jpg

Значими дизайнери като Marc Jacobs, Kate Spade, Michael Kors и Tory Burch са създали тези изключителни iPhone портмонета. Някои от тях дори включват истинско портмоне.

Преносими лепящи се високоговорители

feltspeaker.jpg

Високоворителя Pulse се залепя за гърба на вашата iPhone калъфка за по-лесно пренасяне и може да се закрепи за друга повърхност. Той ви позволява например да говорите хендс-фрий в колата, наслаждавайки се на висококачествен звук, идващ от предпазния колан.

Стикери за клавиатура

batmansticker.jpg

Стикерите за клавиатура несъмнено ще допринесат за персонализирането на вашия компютър.