Прогрес. Заедно!

code-820275_1920.jpg

Фирмите - Къде се използва?

Интернет и мобилните устройства навлизат все повече в живота ни и променят света около нас и нас самите. Въпросът е как ние насочваме тази промяна

Дигитализация > Фирмите > Къде се използва?

 

Обмен между равни

 

Очевидно е, че дигиталните технологии имат широк спектър от предназначения в бизнеса. Сред тях е ускоряването на дискусията - те позволяват по-бърз и лесен обмен между познати и непознати колеги. Те също така преценяват професионалните качества, планират обучения и предлагат нови начини за предоставяне на експертно знание. В резултат, технологията координира мобилността на хора и експертиза из компанията. 

В същото време фирмите трябва да си зададат въпроса дали свързаният потребител ще им съперничи на пазара. Най-вероятно те вече са осъзнали, че той има способността да им влияе. Някои от тях дори вече възприемат този тренд като даденост и са започнали да формират общности от клиенти, които играят ролята на партньори. И това не е само трик за увеличаване на лоялността към марката. Те също така се опитват да се възползват от креативната енергия, която се намира в икономиката на споделянето.