Аз Управлявам

Наръчник за създаване на прогрес

Аз Управлявам – иновации, прогрес и действия.

 

10300670_10152536307205039_8474027971567089026_n.jpg

Ние като общество имаме нужда да развием култура на прогреса.
Това означава да го опознаем отблизо – да вярваме в него, да го разбираме и да използваме неговия език, докато той се превърне в наш ежедневен навик. 

 

Автор на Аз Управлявам е Митко Цонев – дипломиран магистър по Иновационен мениджмънт от ESC Rennes School of Business. С опит в управлението на проекти във фирми като PSA Peugeot Citroën и Airbus той е участвал и в развитието на нови процеси и услуги в България, Франция и Холандия.

Аз Управлявам е един проект на Валкреа ЕООД, който има за цел да разшири познанията на широката публика по теми, свързани с бизнес управлението, иновациите и процесите на създаване на стойност. Това начинание започна с вярата, че прогресивното мислене върви ръка за ръка с мениджмънта на иновации. Тези абстрактни идеи са най-осезаемата материя, от която нашето общество има нужда. Затова искаме да породим отговорно отношение към нашето собствено благо в дългосрочен план. 

Ние сме обединени от разбирането, че иновациите са ежедневно предизвикателство, което неминуемо води до създаване на материална и нематериална стойност. Ние сме убедени, че конкретни действия, които не изискват много усилия, но изискват систематичност, могат да доведат до бързо и рязко подобряване на жизнения стандарт. Ние знаем, че тези действия са наша отговорност. Ние създаваме света с всяко наше дело.

Основавайки се на тези убеждения, Аз Управлявам се стреми да предизвика сътрудничество, съпреживяване, сътворяване и съвместно изграждане на прогрес.